Webhosting

Voordelige webhosting pakketten

Het is belangrijk om te kijken naar de verschillende functies en mogelijkheden van elk webhosting pakket voordat je een keuze maakt

BasicMediumGrootCompleet
SSD webruimte3 GB5 GB10 GB15 GB
Dataverkeer100 GB p.m.150 GB p.m.OnbeperktOnbeperkt
Domeinen hosten13612
MySQL databases6123040
E-mailaccountsOnbeperktOnbeperktOnbeperktOnbeperkt
Softaculous
PHP version5.6, 7.3, 7.4, 8.15.6, 7.3, 7.4, 8.15.6, 7.3, 7.4, 8.15.6, 7.3, 7.4, 8.1
Free Let's Encrypt SSL
Control paneelDirectadminDirectadminDirectadminDirectadmin
€ 1,- p.m€ 2,- p.m€ 3,- p.m€ 4,- p.m

* Alle bedragen zijn exclusief BTW.

Webhosting pakketten

De voordelen van shared webhosting is dat het over het algemeen betaalbaarder is dan andere soorten webhosting, zoals dedicated of VPS hosting. Omdat je de kosten van de server en andere middelen deelt met andere gebruikers, is het goedkoper om een shared hosting pakket te gebruiken.

Een ander voordeel van shared hosting is dat het gemakkelijk te gebruiken is, zelfs voor beginners. Wij bieden een intuïtieve interface en installatieprogramma’s voor populaire content management systemen, zoals WordPress en Joomla, waardoor het eenvoudig is om je website op te zetten en te beheren.

Shared hosting is ook schaalbaar, wat betekent dat je gemakkelijk kunt upgraden naar een hoger niveau van webhosting wanneer je website groeit en meer middelen nodig heeft.

Over het algemeen is shared hosting een goede keuze voor kleine tot middelgrote websites die een betaalbare en eenvoudige webhosting oplossing nodig hebben.