Over ons

Streampartner

Streampartner, opgericht in 2005, is uitgegroeid tot een vertrouwde partner van grote en kleine bedrijven (profit en non-profit). Denk dan aan kerken, uitvaart, AV bedrijven, educatie, entertainment, sport, banken, universiteiten en overheid. Geleid door de ondernemersgeest van ons team, hebben we een goede reputatie opgebouwd van vertrouwen, innovatie en partnerschap. Onze lijnen zijn kort en we denken graag mee in oplossingen.

Wij verzorgen samen met onze partners al bijna 20 jaar dagelijks vele streams, webinars, trainingen, aandeelhoudersvergaderingen en interactieve sessies voor groot en klein publiek verspreid over de hele wereld. Deze virtuele events, van groot tot klein, kunnen plaatsvinden op elke willekeurige locatie en volledig in jouw huisstijl worden opgemaakt. Via een beveiligde stream worden deze over het internet ontsloten naar de gewenste doelgroep. Onze servers staan op Nederlandse bodem waardoor wij de AVG wetgeving naleven. Onze lijnen zijn kort en wij denken graag mee in oplossingen. 

Missie

Wij willen onze klanten helpen om wereldwijd mensen te bereiken doormiddel van een goed werkend platform, transparante hulp en warme klantcontacten. Met bevlogenheid bouwen we samen aan een toekomst met slimme innovaties en creatieve oplossingen. Door continu te zoeken naar verbetering helpen wij onze klanten te groeien, van vandaag tot een bloeiende toekomst.

Visie

Wij geloven dat wij door persoonlijke benadering met onze klanten, technologie en processen een goede samenwerking tot stand kunnen laten komen. Want vertrouwen en samenwerking is wat je sterk maakt en waar je verder mee komt.

Oplossingen

Diensten

Kom meer te weten over onze diensten.

SLA

Kom meer te weten over onze SLA regelingen

Reseller worden?

Neem contact met ons op. Voor meer informatie.