Radio internet stream

Alleen radio of toch beeld en geluid?

Er zijn 2 soorten Radio internet Streams beschikbaar:

Het Audio streaming pakket

Via een stream server kun je muziek / audio wereldwijd beschikbaar maken. Wij maken standaard gebruik van Icecast streaming servers.

BasicMediumProfessionalAdvanced
Upstream128 Kbps Rate192 Kbps Rate320 Kbps Rate512 Kbps Rate
Listeners100 slots500 slots500 slots500 slots
Mount Points Support MP3 & AACMP3 & AACMP3 & AACMP3 & AAC
SSL / HTTPs streamlinks
Data trafficUnlimited data trafficUnlimited data trafficUnlimited data trafficUnlimited data traffic
Control panelCentova CastCentova CastCentova CastCentova Cast
AutoDJ SupportOptioneelOptioneelOptioneelOptioneel
€ 5,- p.m€ 10,- p.m€ 14,- p.m€ 18,- p.m
  • Alle bedragen zijn exclusief BTW.

De voordelen van ICEcast

Streaming audio en video: video’s of muziek afspelen zonder dat je de bestanden hoeft te downloaden. Ideaal voor als jezelf niet over zoveel servercapaciteit of zo’n snelle internetverbinding beschikt.

Zelf muziek en video’s uitzenden: dankzij de ICEcast plug-in op deze server kun je anderen wereldwijd op je eigen stream laten afstemmen, om zo zelf een online radiozender te starten.

Eenvoudig uit te breiden: meer kijkers of luisteraars? Extra capaciteit nodig? Breid de capaciteit van je streaming servers uit met één muisklik. Onze streaming pakketten lopen uiteen van 15 tot 1.000 luisteraars.

Werkt met de meest gebruikte mediaplayers: op onze servers bieden wij links aan naar de meest gebruikte mediaplayers, waaronder Winamp, VLC, iTunes, Quick time, Webbrowser.

24/7 streaming en onbeperkt dataverkeer: stream zo vaak en zo veel je wilt, want onze ICEcast Streaming Servers zijn 24/7 beschikbaar en bieden onbeperkt dataverkeer.

AutoDJ

AutoDJ is een functie die wordt geleverd door de Icecast voor streaming media, waarmee gebruikers automatisch vooraf opgenomen audiobestanden op hun radiostation kunnen afspelen op geplande tijden of continu.

Met de AutoDJ-functie kunnen radio-omroepen ervoor zorgen dat hun station inhoud blijft afspelen, zelfs als ze niet beschikbaar zijn om live-uitzendingen te verzorgen. De Icecast AutoDJ-functie kan worden geconfigureerd om een ​​afspeellijst met audiobestanden af ​​te spelen of om een ​​enkel audiobestand doorlopend te herhalen.

AutoDJ is met name handig voor internetradiostations, die vaak luisteraars in verschillende tijdzones hebben en mogelijk niet 24/7 live uitzendingen hebben. Hierdoor kan het station hun publiek continu inhoud bieden, zelfs als er geen live programmering beschikbaar is.

AutoDJ Storage
Opslag5 GB10 GB20 GB40 GB
FTP access
€ 2,- p.m€ 4,- p.m€ 8,- p.m€ 16,- p.m
  • Alle bedragen zijn exclusief BTW.

Recording

Wij bieden de mogelijkheid om opnames te maken van de internet radio uitzendingen. Opnames kunnen makkelijk ingeroosterd worden via het Streampartner dashboard. Er zijn verschillende mogelijkheden of de opname elke week herhaald wordt en overschreven met de vorige opname, of dat de opname eenmalig is.

Deze recording tool kun je los afnemen. Voor meer informatie neem gerust contact met ons op.

Wat is Icecast?

Icecast is een streaming media audio server die momenteel Ogg (Vorbis en Theora), Opus, WebM en MP3-streams ondersteunt.

Het kan worden gebruikt om een internetradiostation of een particulier draaiende jukebox te maken en nog veel meer.

Vragen?
Neem contact op

Wens je een Live demo? Wij komen langs op locatie of geven een online demo.
Overtuigd, en wil je ook demo’s geven aan jouw klanten? Dat kan, vraag naar de voorwaarden.

Ben je reseller of wil je reseller worden?
Neem contact met ons op

Andere wensen?
Bel +31 (0) 88 5010700 of mail info@streampartner.nl

Naam(Vereist)
Nieuwsbriefvinkje
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.