Samen met de Scipio App
snel en eenvoudig geregeld.

Hoe koppel ik Streampartner met de Scipio App?

Met behulp van Streampartner heeft u de mogelijkheid om een livestream, via een RSS-feed, te koppelen met de Scipio App. Zo kunt u leden de mogelijkheid geven om live mee te kijken met een kerkdienst, of een ander evenement binnen uw gemeente.

Maakt u nog geen gebruik van de Scipio App? Kijk dan op www.scipio-app.nl

Hoe u deze stream kunt toevoegen in het appbeheer leest u in onderstaande instructie.

1: Om Streampartner te kunnen koppelen met de Scipio App, heeft u de link nodig die verwijst naar de Streampartner-omgeving. Log hiervoor in bij Streampartner. In het persoonlijke Streampartner-portal kunt u de link vinden die u kunt kopiëren naar het appbeheer.

2: Open het appbeheer (via www.hagru.nl/app). Kies in het linker menu voor “+Toevoegen” en voeg de module Nieuws & Blogs toe.

3: Geef de module een herkenbare naam, bijvoorbeeld Kerk TV. Bepaal de positie van de module in het menu en klik daarna op de groene knop “Module toevoegen”.

4: Open de module en kies linksboven voor +Feed toevoegen. Geef de RSS-feed de naam Streampartner en klik op “Toevoegen”.

5: Plak in het veld achter “URL” de link (van stap 1) en klik op “Opslaan”.

6: Uw verbinding met Streampartner is nu ingesteld!

Wij bieden populaire
stream faciliteiten aan

Met onze online broadcast solutions voorzien we u van alle tools om met uw event een nog breder publiek te bereiken. Streampartner biedt een modulair platform systeem voor het hosten van uw online events. Van een basis streamplatform tot een volledig database gestuurd platform met registratiemodule, geïntegreerde tools zoals Q&A, Poll, Accreditatie, SMS Verificatie, Conferencing, Pay Per View, Break-out rooms, Whitelabel, Scheduler System, Low en Ultra-Low Latency mogelijkheden. Daarnaast bieden wij Radio streams, Pod-Cast en Narrowcasting mogelijkheden aan. Dit alles is maandelijks af te nemen, zodat je flexibel kunt handelen.

Voor wie:

Uitvaart, Ministries, stichtingen, AV bedrijven, DJ’s, Radiostations, Non-profit organisaties, overheid.

Bent u een stichting, Non-profit organisatie of kerk? Dan hebben wij speciale prijzen. Neem contact met ons op voor meer informatie.